hoặc

Các dạng bài tập về USED TO và GET USED TO

Các dạng bài tập về USED TO và GET USED TO được VnDoc.com sưu tầm và đăng tải nhằm giúp các bạn ôn tập ngữ pháp Tiếng Anh hiệu quả. Bài tập gồm nhiều câu hỏi trắc nghiệm Tiếng Anh có đáp án, mời các bạn tham khảo.

Choose the best answer to complete these following sentences.

1. Astronauts_____ in their spaceship, but they frequently work outside now.

A. were used to stay                          B. used to stay
C. were staying                                 D. had used to stay

2. People _____ that the earth is round before.

A. were not used to believe                B. used to believing
C. would not use to believe                D. did not use to believe

3. Tuberculosis_____ incurable before.

A. use to be thought                          B. used to be thought
C. used to think                                D. use to think

4. Formerly babies_____ of whooping cough.

A. have died        B. used to die         C. would die      D. both B and C

5. These city girls are used_____ in the field.

A. to work           B. used to lie          C. would like      D. to working

6. Newton_____ scientific books when a boy.

A. used to read    B. has read            C. had read        D. had been reading

7. I am sorry I am not_____ fast.

A. used to drive    B. used to driving   C. use to drive     D. use to driving

8. Frank used to work in a small shop. He_____

A. doesn't any more                          B. still does
C. is now                                          D. had never done anything else

9. Roy Trenton used to work in a small shop. He _____

A. is driving it                                    B. doesn’t drive it any more
C. likes it                                          D. didn’t like it

10. Roy Trenton use to drive a taxi. This means he_____

A. use to lie         B. used live            C. used to living    D. used to live

11. I_____ in Jakarta. I've lived here all my life.

A. am used to living                           B. used to living
C. use to live                                     D. am used to live

12. Jane_____ for the telephone company, but now she has a job at the post office.

A. used to working                            B. used to work
C. is used to working                        D. am used to work

13. This work doesn’t bother me. I _____ hard. I've worked hard all my life.

A. used to working                           B. used to work
C. am used to working                     D. am used to work

14. Dick_____ a moustache, but he doesn't any more. He shaved it off because his wife didn't like it.

A. used to having                             B. is used to having
C. was used to having                      D. used to have

15. When I was a child, I _____ anyone 40 was old.

A. used to think                               B. was used to thinking
C. used to thinking                           D. was used to think

Đáp án bài tập về USED TO và GET USED TO

1. C

11. A

2. D

12. B

3. B

13. C

4. D

14. D

5. C

15. A

6. A

16. C

7. B

17. D

8. A

18. B

9. B

19. A

10. D

20. B

Bấm nút thanks
sau đó bấm Tải xuống

Download tài liệu - chọn link phù hợp để download